Tammas Muskelterapi

Pust rolig og dypt inn og ut. La pulsen roe seg og kjenn spenningene slippe taket i musklene. La så følelsen av dyp avspenning og velvære bre seg gjennom hele kroppen.

Min massasje er helt unik og tilpasses hver enkelt klient. Jeg benytter flere massasje teknikker som feks. trigger punkt-, dyp bindevevsmassasje, klassisk massasje og min signatur teknikk «healing-touch» terapi. Ved å legge hendene mine på (eller litt over) kroppen – samtidig som jeg rolig beveger hendene over det/de områdene jeg kjenner har behov for det – hjelper jeg kroppen med å eliminerer blokkeringer, og på den måten balansere kroppens energistrøm.

Dette vil kunne gi helbredelse på både det fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige nivået – om man er åpen for det.

Bestill
Metode Coach MTT MUSKELTERAPI

One thought on “Tammas Muskelterapi

  1. Liv Hege says:

    Helt fantastisk !anbefales på det sterkeste 🤍 Adrian var helt fantastisk dyktig ! Beste massasje noensinne 😀

Vi er takknemlig for å ha deg som kunde. Vi hadde satt stor pris på om du anbefalte venner og kjente om å ta turen til oss. Skriv gjerne også noen ord om din opplevelse her. På forhånd takk☺️