Sportsmassasje

Denne typen massasje brukes i idrettsutøvelse for å forbedre fysiske kvaliteter og forberede idrettsutøvelse til å utføre fysiske øvelser, oppnå og opprettholde sportsform, gjenopprette og øke arbeidskapasiteten før konkurranser, slåss mot tretthet, helbrede skader og sykdommer knyttet til idrettslige særtrekk.Sportsmassasje er veldig viktig i alle faser av treningen (det er en del av treningsprosessen) og rett før konkurranser. Det utmerker seg: treningsmassasjen, den forrige, gjenopprettingsmassasjen, den som er brukt i tilfelle skader og noen sportsrelaterte sykdommer. Hver av typene sportsmassasje nevnt ovenfor er delt inn i mer spesifikke undertyper som løser mer persise problemer Bestill

One thought on “Sportsmassasje

  1. Linn G.Assersen Nymann says:

    Fantastisk!!
    Beste behandling jeg noen gang har fått!
    Dedikert, kompetent og engasjert!
    Funket etter en behandling. Bare synd dette stedet ikke finnes i Oslo, ettersom dette er det absolutt beste jeg har prøvd innen massasje terapi og fysio!!

Vi er takknemlig for å ha deg som kunde. Vi hadde satt stor pris på om du anbefalte venner og kjente om å ta turen til oss. Skriv gjerne også noen ord om din opplevelse her. På forhånd takk☺️